Toretto Koolitus on täienduskoolitusasutus, mis asutatud Toretto OÜ poolt eesmärgiga korraldada tööalaseid ja vabahariduslikke koolitusi, kursuseid, õppepäevi, seminare, konverentse ja muid taolisi üritusi.
Õppetöö toimub:
- e-õppena
- avalike loengute ja/või praktilise tööna
- ettevõttesiseste loengute ja/või praktilise tööna
Koolituse mahtu arvestatakse akadeemilistes tundides, akadeemiline tund on 45 minutit.
Toretto Koolitus vastab Täiskasvanute koolituse seadus (lühend - TäKS) nõuetele.
Registreeritud Eesti Hariduse Infosüsteemis (EHIS), täiskasvanuhariduse majandustegevusteade nr 156198
Väljastatud koolitusluba nr 7291HTM 05.03.2016
Väljastatud koolitusluba nr 6664HTM 14.06.2012
Sotsiaalministeeriumis registreeritud "Töötervishoiu ja tööohutuse seaduse" alusel töötervishoiu- ja tööohutusalaste välja- ja täiendõppekursuste läbiviimiseks. Registreerimise number ja kuupäev: 1/2016, 1.02.2016
•Toiduhügieeni koolitus
•Enesekontrolliplaani koostamise koolitus
•Toiduhügieeni keskastme koolitus (24h kursus)
•Töötervishoiu- ja tööohutusalane 8-tunnine täiendõpe
•Töötervishoiu- ja tööohutusalane 24-tunnine väljaõppekursus
Toiduhügieeni e-koolitus
Õppekavarühm: Toiduainetöötlus ja -tootmine
Eesmärk: Anda teadmisi toiduhügieenist tarbijate tervise turvalisuse tagamiseks, töötajate teadlikkuse tõstmine ja heade hügieenistandardite tagamine ettevõttes.
Õpiväljund: Algteadmised toiduhügieenist
Õppe kogumaht: 6 akadeemilist tundi
Käsitletavad teemad:
Toiduhügieeni eesmärgid ja ülesanded
Toidukäitlemisega seotud terminoloogia
Toidu füüsikaline saastumine ja selle vältimine
Toidu keemiline saastumine ja selle vältimine
Toidu...
Loe edasi...
Enesekontrolliplaani koostamise koolitus
Õppekavarühm: Toiduainetöötlus ja -tootmine
Eesmärk: Anda teadmisi enesekontrolliplaani koostamise, haldamise vajalikkusest ja selle õige rakendamise tulemuslikkusest tervisele ohutu toidu tagamiseks.
Õpiväljund: Koolituse läbinud osakab koostada ja hallata enesekontrolliplaani.
Õppe kogumaht: 7 akadeemilist tundi
Käsitletavad teemad:
Toiduohutuse põhimõtted
Eeltingimuste programm
HACCP ajalugu ja vajalikkus
HACCP 7 printsiipi, HACCP 12 põhimõtet
Enesekontrolliplaani juurutamis...
Loe edasi...
Toiduhügieen keskastme koolitus (24h kursus)
Koolitus on mõeldud ettevõtesiseste toiduhügieeni koolituste korraldajatele ja keskastme juhtidele. Iga ettevõte võib ise korraldada oma töötajatele toiduhügieeni koolitusi, kui on olemas selleks sobilike teadmistega isik ehk läbinud toiduhügieeni keskastme koolituse.
Eesmärk: Anda teadmisi toiduhügieenist tarbijate tervise turvalisuse tagamiseks, töötajate teadlikkuse tõstmine ja heade hügieenistandardite tagamine ettevõttes.
Õpiväljund: Koolituse läbinud osakab koostada oma ettevõttele k...
Loe edasi...
Töötervishoiu- ja tööohutusalane 24-tunnine väljaõppekursus
Õppekavarühm: Töökaitse
Eesmärk: Anda töökeskkonnavoliniku, töökeskkonnaspetsialisti ja töökeskkonnanõukogu liikmete töötervishoiu- ja tööohutusalast väljaõpet ning täiendõpet vastavalt «Töötervishoiu ja tööohutuse seaduse» paragrahvi 2 lõike 3 alusel kehtestatud määrusele "Töötervishoiu- ja tööohutusalase väljaõppe ja täiendõppe kord".
Õppe kogumaht: 24 akadeemilist tundi (auditoorne loeng)- õppetöö 3 päeval.
Käsitletavad teemad:
ÜLDSÄTTED
1.1. Töökeskkonna mõiste
1.2. Töökeskkonnas...
Loe edasi...
Töötervishoiu- ja tööohutusalane 8-tunnine täiendõpe
Õppekavarühm: Töökaitse
Eesmärk: Anda töökeskkonnavoliniku, töökeskkonnaspetsialisti ja töökeskkonnanõukogu liikmete töötervishoiu- ja tööohutusalast täiendõpet vastavalt «Töötervishoiu ja tööohutuse seaduse» paragrahvi 2 lõike 3 alusel kehtestatud määrusele "Töötervishoiu- ja tööohutusalase väljaõppe ja täiendõppe kord".
Õpiväljund: Töötervishoiu- ja tööohutusalased teadmised
Õppe kogumaht: 8 akadeemilist tundi (auditoorne loeng)
Käsitletavad teemad:
Pakume kolme erinevat täiendõpp...
Loe edasi...