Enesekontrolliplaani koostamise koolitus
Lisainfo
Õppekavarühm: Toiduainetöötlus ja -tootmine
Eesmärk: Anda teadmisi enesekontrolliplaani koostamise, haldamise vajalikkusest ja selle õige rakendamise tulemuslikkusest tervisele ohutu toidu tagamiseks.
Õpiväljund: Koolituse läbinud osakab koostada ja hallata enesekontrolliplaani.
Õppe kogumaht: 7 akadeemilist tundi
Käsitletavad teemad:
Toiduohutuse põhimõtted
Eeltingimuste programm
HACCP ajalugu ja vajalikkus
HACCP 7 printsiipi, HACCP 12 põhimõtet
Enesekontrolliplaani juurutamise ettevalmistus
Füüsikalised, keemilised, mikrobioloogilised ohud
Tehnoloogilise skeemi koostamise viisid
Ohtude kindlaks tegemine, ennetavad abinõud
Kriitiliste punktide määramine ja kontrolli kehtestamise meetodid
Enesekontrolliplaani tõhususe tõestuse läbiviimise võimalused
Dokumenteerimise põhimõtted
Õpikeskkond: auditoorne loeng
09.00 - 10.45 õppetöö
10.45 - 11.00 kohvipaus
11.00 - 12.45 õppetöö
12.45 - 13.00 kohvipaus
13.00 - 14.45 õppetöö
Hind on kokkuleppel. Hind sisaldab koolitusmaterjali, kohvipauside ja tunnistuse maksumust.
Toitlustus-, toidukaubandus-, toidutootmisettevõtete töötajad, hooldusasutuste, koolide ja lasteaedade majandusalajuhatajad, kokad, köögipersonal.
Registreeruda ja infot küsida telefonil +372 527 1907 või info@toretto.ee.