Avaleht /

tellitavad koolitused

/ Enesekontrolliplaani koostamise koolitus

Enesekontrolliplaani koostamise koolitus

Grupi suurus
Al 5 inimest
Koolitaja
Toretto Koolitus

Lisainfo

Koolituse kirjeldus

Õppekavarühm: Toiduainetöötlus ja -tootmine

Eesmärk: Anda teadmisi enesekontrolliplaani koostamise, haldamise vajalikkusest ja selle õige rakendamise tulemuslikkusest tervisele ohutu toidu tagamiseks.

Õpiväljund: Koolituse läbinud osakab koostada ja hallata enesekontrolliplaani.

Õppe kogumaht: 7 akadeemilist tundi

Käsitletavad teemad:
Toiduohutuse põhimõtted
Eeltingimuste programm
HACCP ajalugu ja vajalikkus
HACCP 7 printsiipi, HACCP 12 põhimõtet
Enesekontrolliplaani juurutamise ettevalmistus
Füüsikalised, keemilised, mikrobioloogilised ohud
Tehnoloogilise skeemi koostamise viisid
Ohtude kindlaks tegemine, ennetavad abinõud
Kriitiliste punktide määramine ja kontrolli kehtestamise meetodid
Enesekontrolliplaani tõhususe tõestuse läbiviimise võimalused
Dokumenteerimise põhimõtted

Õpikeskkond: auditoorne loeng
09.00 - 10.45 õppetöö
10.45 - 11.00 kohvipaus
11.00 - 12.45 õppetöö
12.45 - 13.00 kohvipaus
13.00 - 14.45 õppetöö

Hind on kokkuleppel. Hind sisaldab koolitusmaterjali, kohvipauside ja tunnistuse maksumust.

Sihtgrupp

Toitlustus-, toidukaubandus-, toidutootmisettevõtete töötajad, hooldusasutuste, koolide ja lasteaedade majandusalajuhatajad, kokad, köögipersonal.

Lisainfo ja kontakt

Registreeruda ja infot küsida telefonil +372 527 1907 või info@toretto.ee.