Veebipõhine toiduhügieeni 5 AK koolitus, baaskoolitus (eesti keeles)
Lisainfo
Hind 6.50 + km.
1) toiduhügieen ja toiduhügieeni põhimõtted;
2) toiduhügieen ja mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid;
3) toidumürgistus ja toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, -infektsioonid;
4) toidu saastumine ja toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine;
5) toidu säilitamine ja toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll;
6) käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed;
7) toiduhügieen ja puhastamine ja desinfitseerimine;
8) toiduhügieen ja kahjuritõrje;
9) toiduhügieen ja isiklik hügieen;
10) enesekontrolli põhimõtted;
11) toitu käsitlevad õigusaktid;
12) toitu käitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele
13) toidu märgistamine, toidualane teave, toitumisalane teave
Koolitusluba: 6121HTM "Erakooliseadus" paragrahv 5 lõike 11 ja Haridus- ja Teadusministeeriumi ministri käskkirja nr 1450 alusel
Min 20 min. Kestus oleneb sooritajast.Kui ettevõte on kätte saanud lahendatud testi ja maksekinnituse, siis väljastatakse sertifikaat.
Toidukäitleja, toitu käitleva ettevõttega seotud isikud, kokad, kokaabid, ettekandjad, stjuardessid, väikeste toidukäitlemisettevõtete omanikud, toiduvedajad, pitsameistrid, müüjad, lasteaia õpetaja abi, jäätise müüja, laeval töötaja stuuardess, käitlemisruumides koristaja jt
* Gruppidele soodustus