Veebipõhine toiduhügieeni 5 AK koolitus, baaskoolitus (araabia keeles)
Lisainfo
Price 39+VAT.
1) toiduhügieen ja toiduhügieeni põhimõtted;
2) toiduhügieen ja mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid;
3) toidumürgistus ja toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, -infektsioonid;
4) toidu saastumine ja toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine;
5) toidu säilitamine ja toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll;
6) käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed;
7) toiduhügieen ja puhastamine ja desinfitseerimine;
8) toiduhügieen ja kahjuritõrje;
9) toiduhügieen ja isiklik hügieen;
10) enesekontrolli põhimõtted;
11) toitu käsitlevad õigusaktid;
12) toitu käitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele
Koolitusluba: 6121HTM "Erakooliseadus" paragrahv 5 lõike 11 ja Haridus- ja Teadusministeeriumi ministri käskkirja nr 1450 alusel
Depends on the person that fills the test. Usually from 20 minutes to 2 months.
Toidukäitleja, toitu käitleva ettevõttega seotud isikud, kokad, kokaabid, ettekandjad, stjuardessid, väikeste toidukäitlemisettevõtete omanikud, toiduvedajad, pitsameistrid, müüjad, lasteaia õpetaja abi, jäätise müüja, laeval töötaja stuuardess, käitlemisruumides koristaja jt
* Gruppidele soodustus