Toiduhügieeni koolitus toidukäitlejale
Lisainfo
Toiduhügieeni põhimõtted
Mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgitused ja -infektsioonid
Toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
Käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
Puhastamine ja desinfitseerimine
Kahjuritõrje
Isiklik hügieen
HACCP põhimõtted
Toitu käsitlevad õigusaktid
Toitu käitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele
e-õpe
e-õpe
Toitlustus-, toidutootmis- ja toidukaubandusettevõtete töötajad, toidukäitlejad, müüjad, teenindajad, hooldusasutuste, koolide ja lasteaedade majandusalajuhatajad, kokad, köögipersonal, õpetaja abid jt töötajad, kes puutuvad kokku toiduga. Vastavalt toiduseaduse ja toiduhügieeni üldeeskirjale on toiduhügieeni koolitus kohustuslik läbida kõikidel toidu käitlemisega kokku puutuvatel töötajatel.