Täiskasvanute Koolituskeskus

Täiskasvanute Koolituskeskus tegutseb eesmärgiga töötada välja ning viia läbi täiskasvanutele suunatud erinevaid koolitusi, et olla vajaduse korral valmis kas valdkonda vahetama või tõsta juba seniseid olemasolevaid teadmisi ning oskusi.

Täiskasvanute Koolituskeskus on koolitusasutus, mis korraldab kursuseid Eesti suurimates linnades (Tallinn, Tartu, Pärnu). Meie peamisteks tegevusteks on: sekretäri-asjaajaja alaste kursuste korraldamine, raamatupidamise kursuste korraldamine (algõpe ja täiendõpe), palgaarvestuse ja tööõiguse koolituste korraldamine ja juhtimisarvestuse kursuste korraldamine.

Täiskasvanute Koolituskeskuse sooviks on olla usaldusväärne koolitaja mistõttu on meie lektorid professionaalsed ning oma eriala tunnustatud spetsialistid. Lektoritel on vajalikud teadmised õpetatavast valdkonnast ja mitmeaastased kogemused vastavate koolituste läbiviimisel. Seega on läbiviidavad koolitused elulähedased ja praktilise suunitlusega.

Täiskasvanute Koolituskeskus väärtustab koolitusel osalenutelt saadud tagasisidet, eesmärgiga täiendada ning parendada koolituste korralduslikku ning sisulist poolt.
Ettevõtte nimiTäiskasvanute Koolituskeskus
E-postinfo@taiendkoolitus.com
Telefon5304 5566
Kodulehttaiendkoolitus.com
AadressPärnu mnt 162 (Tallinna Ehituskool), Tallinn, Harju maakond