Pärnu Konverentsid

Oluline on vaid üks – see on kvaliteet.

Just tingimusteta kvaliteedi pakkumine on teinud Pärnu Konverentsidest ainsa Eesti kapitalil baseeruva olulise tegija konverentsiturul. Ettevõtte kaks omanikku Toomas ja Anti hoiavad võtmetegevusel silma peal, lisaks sellele koordineerib Anti juhtivpartnerina ka ettevõtte igapäevatööd. Meie pikaajaline kogemus lubab katta erinevad tööstusharud ja ettevõtted alates idufirmadest ja lõpetades börsiettevõtetega.

Mida ja milleks me õigupoolest teeme?

Kõige suuremad asjad, mida teeme, on mõistagi Pärnu Juhtimiskonverents, Pärnu Turunduskonverents ja Pärnu Finantskonverents. Nende suurürituste peamine eesmärk on pakkuda Eesti juhtidele ja tippspetsialistele võimalust kord aastas isekeskis järele mõelda, mida ja milleks nad teevad, vahetada mõtteid kolleegidega ja istutada pähe mõni uus mõte.

See on meie kandev idee olnud algusest peale. Erinevalt teistest konverentsitegijatest ei alustanud me Eesti ärikonverentside traditsiooni ärina, vaid usust, et selline kohtumispaik on ärksamatele Eesti juhtidele tarvilik. Traditsiooni jätkamine ja suur soov hoida Pärnu konverentse just sellistena, nagu nad sündisid, on konverentside programmid aina sisukamaks ja tihedamaks muutnud.

Eestis on targad juhid.

Pärnu Konverentsid aitavad neil veelgi targemaks saada.
Ettevõtte nimiOÜ Balti Juhtimiskonverents
E-postriho.ever@konverentsid.ee
Telefon617 7310
Kodulehtwww.konverentsid.ee
AadressNarva mnt 9A, Tallinn, Harjumaa