Medfirst OÜ

Medfirst OÜ alustas oma tegevust 2013 aasta mais. Meie firma on üks vähestest Eestis, kes spetsialiseerub esmaabi andmise koolitamisele.

Meie koolituskeskuses on saanud esmaabi koolitust rohkem kui 5000 inimest ja üle 250 ettevõtte. Me korraldame koolitusi eesti ja vene keeltes. Meie programmi sisuks on: esmaabi põhikursus 16 ak/h, esmaabi täiendkoolitus 8 ak/h, ametnike esmaabi kursus 8 ak/h, aga ka lastele esmaabi osutamise koolitus 8 ak/h.

Meie  koolitajad on igapäevaselt tööl erakorralises meditsiinis, nad  jagavad omad teadmisi ja oskuseid, mille on omandanud Tallinna ja Tartu Tervishoiu kõrgkoolides ja töötades haiglates ning kiirabis.

Teadmised ja oskused, mida omandate meie kursustel annavad Teile julguse ja  kindlustunde kannatanule kvaliteetse ja efektiivse esmaabi osutamiseks erinevate juhtumite korral.

Koolitamiseks kasutame vastav aparatuur nagu elustamismannekeenid Laerdal, on meil olemas (5 täiskasvanute, 2 lapse ja 2 imiku), võõrkeha eemaldamise simulaator, hulgaliselt esmaabi andmiseks vajalikke materjale (lahased, sidemed jne) ja AED (automaatne kehaväline defibrillator) Nihon Kohden cardiolife. Koolitusel moodustavad 2/3 praktilised harjutused.
Koolituse programm vastab Tervise-ja tööministri määrusele nr 50 (22.11.2018) "Töökeskkonnavoliniku, töökeskkonnanõukogu liikme ja esmaabiandja koolituse ja täienduskoolituse kord täienduskoolitusasutuses” ja põhineb Eesti Punase Risti õppekaval.

EHIS ID: 14794 (registreerimise kuupäev 11.05.2016)
Ettevõtte nimiMedfirst OÜ
E-postmedfirst@medfirst.ee
Telefon+372 566 33333
Kodulehtwww.medfirst.ee
AadressIva 12 (Iva ärimaja), Tallinn, Harjumaa