Travel Balt OÜ, Hotell INGER

Hotell INGER, Konverentsikeskus, Restoran Salvadore ja restoran Vis-A-Vis

Narva kõige suuremas kolmetärnilises hotellis on teretulnud iga külaline ning siin pakutakse majutus-, toitlustus- ja mitmeid muidki teenuseid tasemel, mis ületavad kliendi ootused.

Hotell asub väga soodsas kohas kesklinnas, mugavas rohelises piirkonnas, kusjuures Narva peamised vaatamisväärsused – linnus ja bastionid – asuvad vaid kilomeetri kaugusel.

Hotellis on 83 tuba, majutada saab kuni 180 inimest. Toad jagunevad järgmiselt: 10 ühe- ja 48 kahekohalist tuba, 4 peretuba, 12 äriklassituba, 6 de luxe tuba saunaga ja 3 sviiti.
Hotelli sviidid asuvad äriklassikorrusel, kuhu viib eraldi lift.

Presidendisviit on soliidne ja polüfunktsionaalne peatuskoht väärikatele klientidele, kes soovivad elada ja võõrustada oma külalisi tingimustes, kus on olemas kõik vajalik kõige paremas kvaliteedis.

Konverentsikeskuses on kaks saali, neist üks mahutab kuni 60 ja teine kuni 15 inimest. Siin on võimalik korraldada ka tüüpilist ümarlaua-nõupidamist – ümmargune laud ja kõrgete seljatugedega mugavad ning soliidsed toolid loovad selleks soodsa võimaluse.
Suur konverentsisaal on ilus töist meeleolu soodustav ruum, kus on klapplaudadega toolid (kliendi soovil hotell saab pakkuda 20 konverentsilauda) ja kõik vajalikud tehnilised seadmed ning abivahendid konverentsi edukaks läbiviimiseks, rentida on võimalik näiteks ka koopiamasinat või paberihunti. WiFi on tasuta. Vastavalt vajadusele saab ruumides sisse lülitada konditsioneeri, ruumid saab ka pimendada, selleks on akende ees päikesekatted.

Restoran Salvadore ja restoran Vis-A-Vis
Võib kahtluseta öelda, et siinne restoran Salvadore on üks parimaid Narvas – siin pakutakse valitud menüüd tõelistele gurmaanidele.
Restoranis on 100 istukohta, baarilett, omaette suitsetamisruum (ainuke omataoline!). Väikestele seltskondadele mõeldud lobby-baaris saab juua mitmesuguseid kuumi-külmi jooke ja maitsta erinevaid suupisteid.
Klassikalise menüüga restoran pakub einestamisvõimalusi nii kiireks söömiseks kui ka mõnusateks ajaveetmishetkedeks, sõprade või äripartneritega kohtumiseks.
Restoranis viibimise teevad meeldejäävaks ja külluslikuks rikkalik veinikaart, suur kohvivalik ja lastemenüü. Restoran on ülimalt sobiv paik esinduslike pere- ja äripidude korraldamiseks, näiteks siin peetud pulmad ja banketid õnnestuvad alati ja jäävad osavõtjatele meelde kui parimad peod.

Hotellis on ka teine restoran- restoran Vis-à-vis, kuhu mahub 16 inimest. Restorani sisustus, menüü ja veinikaart erinevad Salvadorest. Külalistele pakutakase 4 kahekohalist ja üks nelikohalist ümmargust lauda. On võimalus tellida üks 16-kohalisne ümmargune laud. Restoran on avatud alates kl. 17.00 ja lauda tuleb ette tellida.

Hotell Inger on alati valmis pakkuma oma külastajatele parimat. Siin veedetud aega muudavad sisukamaks ka saunad (soome saun ja türgi aurusaun), ilusalong ja massaažikabinet. Hotelli igas toas ja restoranides on tasuta traadita Internet WiFi.
Hotellil on kaks videovalvega parklat (parkla kasutamine on toahinna sees), kohti jätkub umbes viiekümnele autole ja ka busside parkimisega pole probleeme.
Oluline on teada seda, et hotellis Inger toimib paindlik hinnasüsteem nii turismigruppide kui ka individuaalreisijate jaoks.
Kui hotellis elades plaanite reisi jätkata, saate igakülgset abi siinsest turismifirmast.
Ettevõtte nimiTravel Balt OÜ, Hotell INGER
E-postlauri@inger.ee
AadressPuškini 28, Narva, Ida-Viru