AS INVICTA

Invicta loodi 1991. aastal traditsioonilise koolitusfirmana, et pakkuda Eestis tegutsevatele ettevõtetele kvaliteetset ja praktilist täiendkoolitust juhtimise, finantside, turunduse, müügi ja klienditeeninduse valdkonnas. Üsna pea lisandusid meeskonnatöö, suhtlemis- ja koostööoskuste ning isikliku arengu ja motivatsiooniga seotud teemad.
Alates 2006. aastast viime läbi loovust ja loovat mõtlemist arendavaid treeninguid „Kuus mõttemütsi“ ja „Lateraalne mõtlemine“, mis põhinevad maailmas tuntud ja tunnustatud mõtlemisguru Dr. Edward de Bono metoodikatel.

Lisaks koolitustele pakume ka erinevaid konsultatsiooniteenuseid, sh. organisatsiooni arenguvajaduste ja seal töötavate inimeste kompetentside kaardistamine 360° tagasiside abil; töötajate rahulolu-uuringud, personaliaudit, strateegia väljatöötamise ja elluviimise nõustamine, muudatuste elluviimise nõustamine, organisatsioonikultuuri ja ühiste väärtuste väljatöötamine, turundusalased konsultatsioonid jne.

Invicta kuulub rahvusvahelisse koolitus- ja konsultatsioonikontserni Finnish Consulting Group (FCG).

Invicta treeneriteks ja konsultantideks oma ala parimad praktikud – tunnustatud tippjuhid ja spetsialistid, kes on oma valdkonnas edu saavutanud. Nad on karismaatilised, laia silmaringi ja suurte kogemustega professionaalid, kellelt on palju õppida igaühel. Nad teavad, millest räägivad ja oskavad oma teadmisi ka väga hästi edasi anda.
Invictas töötab täna 36 inimest, neist 26 treenerit ja konsultanti.

Meie ja meie poolt pakutavate teemadega saate kõige paremini tutvuda kodulehelt www.invicta.ee või küsida telefonil 684 1100. Aitame teid heameelega!
Ettevõtte nimiAS INVICTA
E-postmalle@invicta.ee
AadressA.H. Tammsaare tee 47 (6. korrus), Tallinn, Harju mk