International Language Services OÜ (ILS)

ILS-i kool asub Tallinnas. Pakume inglise keele kursuseid ning eesti ja vene keele õpet inglise keele baasil. Akadeemiline aasta kestab septembrist juunini, suveperioodil pakume intensiivkursuseid. Korraldame kursuseid nii täiskasvanutele kui koolinoortele alates 16. eluaastast.

Üldkeele kursustel osalejatele soovitame kursustel osaleda terve õppeaasta vältel ja läbida selle ajaga üks keeleaste ehk 140 tundi (1 x 60-tunnine ja 2 x 40-tunnist kursust) keeleõpet.

Iga keeleastme lõpus sooritatakse ILS-i tasemetest. Inglise keele kursustel osalejatel on võimalik kursuse lõpul sooritada ka rahvusvaheline keeletest: ILS on Londoni Kaubanduskoja (London Chamber of Commerce) ametlik eksamikeskus Baltimaades.

ILS pakub rahvusvaheliste keeleksamite ettevalmistuskursuseid (LCCI, IELTS), üldkursuseid ning ametialase suhtlemise erinevaid osaoskusi treenivaid intensiivkursuseid.

* Gruppide maksimumsuurused on 8 ja 12.
* Õpetajad on kvalifitseeritud pedagoogid kellele õpetatav keel on emakeeleks.
* Kooli juhtkonna moodustavad aastaid inglise keele õpetamisega tegelenud professionaalid.

Keeleõpe välismaal

ILS korraldab keeleõpet väljaspool Eestit nii gruppidele kui üksikisikutele. Pakume kursuseid vaid koolides, mille standardid vastavad kvaliteetkoolidele kehtestatud nõuetele. Inglise keele kursuseid pakume Inglismaal (London, Canterbury, Brigton, Cambridge, Oxford), Iirimaal (Dublin), USA-s (New York, Boston, San Francisco, Los Angeles, San Diego, Fort Lauderdale, Seattle), Kanadas (Vancouver), Austraalias (Sydney, Perth, Melbourne, Brisbane, Gold Coast, Cairns) ja Uus-Meremaal (Auckland); hispaania keele kursuseid Hispaanias (Malaga, Madriid, Mallorca, Barcerlona), Mehhikos (Playa del Carmen) ja Kuubal (Havanna); itaalia keele kursuseid Itaalias (Firenze, Rooma, Capo Vaticano Calabrias); saksa keele kursuseid Saksamaal (Frankfurt ja Düsseldorf). Veel on võimalik õppida hiina keelt Pekingis ja ladina keelt Roomas.

FIRMASISENE KEELEÕPE - grupid / minigrupid / eraõpe

Pakume firmasisest õpet asutustele ja ettevõtetele, mis on huvitatud oma personali keelealasest koolitamisest. Valida on erineva pikkusega ja erinevat tüüpi kursuste vahel.

Keelealane konsultatsioon

Pakume keelealast konsultatsiooni, sh. firmade nõustamine ingliskeelsete reklaamide koostamisel; välispartneritega suhtlemisel; firmasisese koolituse korraldamisel ning töökohale kandideerijate intervjueerimisel.


Tõlgete korrektuur ja toimetamine

Pakume teksti korrektuuri ingliskeelsetele tõlgetele. Et eesti ja inglise keel on oma ülesehituselt erinevad ning grammatiliselt perfektset tõlget kohtab harva, võib antud teenus teile kasulikuks osutuda. Korrektuuri hind on 6,5 eurot + km lehekülg.

Kui tõlke kvaliteet ei vasta nõuetele ning see vajab lisaks korrektuurile ka toimetamist, kehtib alljärgnev hinnakiri:
Kui muutmist vajab enam kui 5% tekstist, on teenuse hind 9,5 eurot + km lehekülg.
Kui muutmist vajab enam kui 15% tekstist, on teenuse hind 13 eurot + km lehekülg.
Kui muutmist vajab enam kui 25% tekstist, soovitame tellida uue tõlke.
Ettevõtte nimiInternational Language Services OÜ (ILS)
E-postinfo@ilstallinn.com
AadressRoosikrantsi 8B, Tallinn, Harjumaa