Eesti Standardimis- ja Akrediteerimiskeskus MTÜ

EVS-i koolitused

Tänapäeva tiheda konkurentsiga maailmas on iga toote või teenuse lisaväärtus, usaldusväärsus ning konkurentsieelis ostjate silmis eeliseks. Meie soov on pakkuda kvaliteetseid seminare, infopäevasid ja koolitusi standardimisega seotud teemadel ning kindlatele standarditele, et just teie ettevõte oleks edukas nii Eestis kui ka mujal maailmas.
Eesti Standardikeskus on korraldanud erinevaid seminare ning koolitusi standardimisega seotud teemadel, nagu CE-märgistus ja standardid, juhtimissüsteemid, ehitiste tuleohutus, infoturve, varade hindamine, tõlketeenused jpm.

Eesti Standardikeskus pakub:

Üldkoolitusi, kus osalejad saavad ülevaate ja üldisi teadmisi Euroopa ja rahvusvahelisest standardimissüsteemist, standardimisest kui protsessist ning kuidas standardid on kasuks äris.

Spetsiifilisi koolitusi, kus käsitletakse mõnda kindlat standardit või standardite kogumikku. Nende sisuülevaated, käsitlusalad, praktilised näpunäited rakendamiseks jmt.

Infopäevi, kus tutvustatakse mõnda uut standardit või standardi muudatusi.

Sisekoolitusi, kus räägitakse sellistel standardimisalastel teemadel, mis on olulised just teie ettevõttele.

Täpsemat infot iga toimuva koolituse sisu ja päevakava kohta leiate meie koduleheküljelt vähemalt 3 nädalat enne koolituse toimumist. Soovi korral on infot võimalik saada ka e-kirja teel, kuid sellest palume teada anda aadressil:

koolitus@evs.ee.
Ettevõtte nimiEesti Standardimis- ja Akrediteerimiskeskus MTÜ
E-postkoolitus@evs.ee
Telefon605 50566
Kodulehtwww.evs.ee
AadressAkadeemia tee 21/6, Tallinn, Harjumaa