Kasulik Koolitus

KehaMeeleKooli kaubamärki “Kasulik Koolitus” aitab lahti mõtestada ühe osalenu ütlus: “Väga kasulik koolitus oli, minu elu teeb see nüüd poole lihtsamaks!“.

Meie koolitusi iseloomustab kerge jälgitavus, praktilisus ja õppijakeskne lähenemine. Meie arvutikoolituste omapäraks on e-kursus koolituse osana iseseisvaks järelõppimiseks ja isiklik juhendamine peale koolitust. Eriti oluline on just e-kursuse olemasolu, mille abil saad alati sobival ajal ja tempos kogu koolituse läbida ja üle korrata.

Meie koolitustel on osalenud inimesi ligikaudu tuhandest asutusest, osalenute keskmine hinne koolitustele on 10-palli skaalal püsivalt üle üheksa.

Koolitaja Asko Uri enesetutvustus

Töötan neljandat aastat koolitaja, koolitusjuhi ja koolitusmaterjalide loojana pere-ettevõttes (KehaMeeleKool OÜ / Kasulik Koolitus).

Minu arusaama kohaselt on hea koolitaja inimene, kes – lisaks koolitatava valdkonna väga heale tundmisele – lähtub ennekõike õppijast, on toetava ja positiivse suhtumisega ning on ise õpetatavast teemast vaimustunud. Hea koolituse ja koolitusmaterjali peamisteks omadusteks on köitvus, kerge jälgitavus ja osalejate kaasatus. Need põhimõtted kehtivad võrdväärselt kõigi koolituste puhul – olgu teemaks kas Exceli kasutamine või inimeste juhtimine. Nii koolitaja kui koolitusmaterjalide loojana püüan neid põhimõtteid igapäevases töös järgida ning ennast järjepidevalt arendada.

Olen varemalt töötanud Euroopa rahastusega sotsiaalprojektide algataja ja projektijuhina (3 a), tegevjuhina Eesti-Norra e-õppematerjale tootvas ettevõttes (8 a), turundusjuhina Eesti juhtivas kinnisvarafirmas (3 a), reklaamiagentuuri käivitaja ja eestvedajana (3 a).
Haridusteel on minu valikuteks on olnud sotsioloogia ja sotsiaaltöö – lõpetan õpinguid Tartu Ülikooli sotsiaaltöö magistrantuuris.

Kõige rohkem kõnelevad inimesest minu arvates tõekspidamised ja väärtushinnangud. Minu arvamus inimese olemusest ühildub Tema Pühaduse dalai-laama mõttega: iga inimene tahab olla õnnelik, igaühel on õigus õnnelikule elule ning igaüks saab ise oma elu õnnelikuks muuta. Usun, et iga inimese mõte, sõna, otsus ja tegu muudavad mitte ainult meie edasist elu ja võimalikke uusi valikuid, vaid ka ümbritsevaid inimesi ja maailma.

Ettevõtte nimiKehaMeeleKool OÜ
E-postasko@kasulikkoolitus.ee
Telefon55657400
Kodulehtkasulikkoolitus.ee
AadressRüütli 4, Tartu, Tartumaa