AS Vinni Spordikompleks

TASAKAAL HINGE JA KEHA VAHEL!
Vinni Spordikompleks AS uus bränd on Nippon House.

Nippon House hõlmab enda alla terve maja koos majutuse, kultuuriürituste ja seminaride korraldamisega.

Nippon Café on õdus ja hubane kohvik-restoran samas majas.

Nippon Sport on erinevate sportimisvõimaluste pärusmaa.

Nippon House on pidevalt arenev sportimis ja vabaaja veetmise keskus Vinnis Lääne – Virumaal.
Rakverest asub Vinni ca ~ 8 km kaugusel ja Tallinnast ca ~ 110 km.

Meie eesmärk on pakkuda oma külalistele heaolu läbi vaimse ja kehalise tegevuse.

Nippon House on võimalik majutada 139 külastajat, erineva hinnaklassi ja mugavusastmega tubades kolmel korrusel. Privaatsus, vaikus, rahu, mugavad sportimis- ning lõõgastumisvõimalused on märksõnad, millega oma klientidele meelepärased tahame olla.
Majutuse hinnad algavad 110 kr.

Oleme sobivaks kohaks koolituste, seminaride, nõupidamiste korraldamisel. Konverentsiruum koos vajaliku tehnikaga mahutab max 60 osalejat.

Peale pikka ja pingelist vaimset tegevust saab lõõgastuda meie ujulakompleksis nautides vee- ja saunamõnusid.

Erinevad massaaži võimalused kindlustavad Teie tagasituleku. Veebruari lõpul lisanduvad looduslike vahenditega erinevad kehahooldused nii naistele kui ka meestele.



Nippon Café on Jaapani Eesti stiilis kohvik-restoran. Neli erineva idamaise sisekujundusega saali võimaldab pakkuda toidu- ja maitseelamusi kuni 100 le külastajale. Menüüst leiab nii jaapani kui eesti päraseid roogasid mis pakuvad nii avastamis kui ka ära tundmis rõõmu. Hinnad on taskukohased, kvaliteet üle ootuste! Kõige väiksematele eraldi menüü koos lõbusate piltide ja meisterdamis võimalustega.

Kohvik – restoran on sobivaks kohaks sünnipäevade, firmaürituste korraldamisel. Koos Teiega muudame Teie ürituse meeldejäävaks ja kordumatuks.

Olete oodatud E-P 11.00-22.00

Nippon Sport hõlmab endas mitmeid sportimisvõimalusi. Spordikompleksis on täismõõtmetega pallimängusaal, kus on võimalik mängida erinevaid pallimänge sh. korvpalli, võrkpalli, saalihokit ja sulgpalli, samuti viia läbi erinevaid võistlusi ja treeninguid.

Külastajate kasutada on kaasaegne nelja rajaline täismõõtmetes bassein mis sobib nii tervise- kui ka proffisportlasele. Sügavus basseini madalamas osas 1,2 m ja sügavamas 1,7m

Ujulas toimuvad regulaarselt laste ujumistreeningud nii algajatele kui edasi jõudnutele.
Lisaks on võimalik osaleda vesiaeroobika, vesivõimlemise ja süvaveeaeroobika treeningutes.

Lastebassein võimaldab veemõnusid nautida ka päris väikestel beebidel. Kaks korda nädalas toimub beebide ujutamine instruktori juhendamisel. Lastebassein on varustatud mitmete veeatraktsioonidega nautimaks vee ja massaazi protseduure.
Basseinides on võimalik instruktori kaasabil läbi viia lastesünnipäevasid ja firmaüritusi

Maakonna ühes suuremas ja parima sisustusega jõusaalis on mitmekülgsed treenimisvõimalused. Personaaltreener koostab just Teie eesmärkidest lähtudes sobiva treeningkava parimate tulemuste saavutamiseks. Regulaarselt toimuvad rühmatreeningud on sisutihedad aidates Teil vormida keha just selliseks nagu olete soovinud.

Judosaal on varustatud datami mattidega, mis võimaldab läbi viia judo, sumo ja idamaiste võitluskunstide treeninguid ning võistlusi. Meie judo saalist on alustanud oma profisportlase teed maailma kuulus sumomaadleja Baruto.

Olete oodatud E-P 6.30-22.00
Nippon House on koht mis aitab leida oma külalistel tasakaalu hinge ja keha vahel, pakkudes erinevaid kultuurisündmusi, sportimis ja vabaaja veetmise võimalusi nii suurtele kui ka väikestele.

Nippon House – Tasakaal keha ja hinge vahel!
Ettevõtte nimiAS Vinni Spordikompleks
E-postsigrid@estpak.ee
AadressSõpruse 16, Vinni vald, Lääne-Virumaa