AS Susi

Hotell Susi asub Peterburi mnt, kiiresti arenevas linnaosas, ajaloolise Jüriöö pargi vastas. Hotell asub 2km kaugusel lennujaamast ja bussijaamast, vaid 10 minuti sõidu kaugusel Tallinna kesklinnast ja sadamast.

Kaasaegse sisustusega 3* hotell on sobiv peatuspaik nii hubasust ja rahulikku miljööd hindavale turistile kui ka töö eesmärgil Tallinnat külastavale kliendile.

Hotellis on kokku 101 tuba, neist 97 kahekohalist tuba
ja 4 sviiti saunaga. Hotellis on eraldi korrused mittesuitsetajatele. Lisaks on toad ka allergikutele ja erivajadustega inimestele.

Kõigis tubades on WC, dušš (sviitides ka vann ja saun), föön, minibaar, SAT-TV, otsevalimisega telefon ja tasuta WiFi internetiühendus. Samuti on kõik toad varustatud konditsioneeriga. Vajadusel on võimalik paigutada tubadesse ka lisavoodi. Hinna sees on buffet hommikusöök.

Hotelli esimesel korrusel asub 76 kohaline restoran ja 2 baari, biljard, 2 sauna, ilusalong, seminariruumid, mis sobivad nõupidamiste, koolituste ja ärikohtumiste läbiviimiseks. Hotelli kõrval asub 120 kohaline banketti saal Roheline ämblik.
Ettevõtte nimiAS Susi
E-postolga@susi.ee
AadressPeterburi tee 48, Tallinn, Harju maakond