Avaleht /

tellitavad koolitused

/ Toiduhügieeni e-koolitus

Toiduhügieeni e-koolitus

Grupi suurus
al 10 inimest
Koolitaja
Toretto Koolitus

Lisainfo

Koolituse kirjeldus

Õppekavarühm: Toiduainetöötlus ja -tootmine

Eesmärk: Anda teadmisi toiduhügieenist tarbijate tervise turvalisuse tagamiseks, töötajate teadlikkuse tõstmine ja heade hügieenistandardite tagamine ettevõttes.

Õpiväljund: Algteadmised toiduhügieenist

Õppe kogumaht: 6 akadeemilist tundi

Käsitletavad teemad:

Toiduhügieeni eesmärgid ja ülesanded
Toidukäitlemisega seotud terminoloogia
Toidu füüsikaline saastumine ja selle vältimine
Toidu keemiline saastumine ja selle vältimine
Toidu mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
Mikroorganismid ja nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
Toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, ja -infektsioonid
Ristsaastumine ja selle vältimine
Toidu käitlemise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
Käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
Puhastamine ja desinfitseerimine
Kahjuritõrje
Isiklik hügieen
Enesekontrolli põhimõtted
Toitu käsitlevad õigusaktid
Toitu käsitleva töötaja vastutus

Õpikeskkond: Loeng õppeklassis
09.00 - 11.15 õppetöö
11.15 - 11.45 kohvipaus
11.45 - 14.00 õppetöö

Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid: Tunnistus väljastatakse peale teadmiste kontrolli, mis on testi vormis.

Sihtgrupp

Toitlustus-, toidukaubandus-, toidutootmisettevõtete töötajad, hooldusasutuste, koolide ja lasteaedade majandusalajuhatajad, kokad, köögipersonal.

Lisainfo ja kontakt

Registreeruda ja infot küsida telefonil +372 527 1907 või info@toretto.ee.