Avaleht / Haridus ja pedagoogika, Seadusandlus, Teenindus, Tervisekoolitused / Toiduhügieeni koolitus

Toiduhügieeni koolitus

Koolituse aeg
28.11.2018
Koolituse hind
24 €
Asukoht
Kesk 10 III korrus (Põlva Tarbijate Ühistu), Põlva, Põlvamaa

Lisainfo

Koolituse tutvustus ja käsitletavad teemad

Koolituse teemad
•toiduhügieeni põhimõtted
•mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
•toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgitused ja -infektsioonid
•toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
•toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
•käsitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
•puhastamine ja desinfitseerimine
•kahjuritõrje
•isiklik hügieen
•enesekontrolli põhimõtted
•toitu käsitlevad õigusaktid
•toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele.

Loengu lõpus test ja pärast testi positiivset täitmist väljastatakse tunnistus.




Lektorid

Ülle Kaasik

Koolituse ajakava

kell 13.00-18.00

Sihtgrupp

Kõik toidukäitlejad

Registreeru koolitusele