Avaleht / Haridus ja pedagoogika, Seadusandlus, Teenindus, Tervisekoolitused / Toiduhügieeni koolitus

Toiduhügieeni koolitus

Koolituse aeg
18.05.2018
Koolituse hind
22 €
Asukoht
Väike-Paala 1 (Peterburi ärikvartal), Tallinn, Harjumaa

Lisainfo

Koolituse tutvustus ja käsitletavad teemad

Koolituse teemad
•toiduhügieeni põhimõtted
•mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid
•toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgitused ja -infektsioonid
•toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine
•toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll
•käsitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed
•puhastamine ja desinfitseerimine
•kahjuritõrje
•isiklik hügieen
•enesekontrolli põhimõtted
•toitu käsitlevad õigusaktid
•toitu käsitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele.

Loengu lõpus test ja pärast testi positiivset täitmist väljastatakse tunnistus.




Lektorid

Ülle Kaasik

Koolituse ajakava

kell 10.00-15.00

Sihtgrupp

Kõik toidukäitlejad

Registreeru koolitusele