Avaleht / E-õpe / Toiduhügieeni 5 AK H koolitus, baaskoolitus (eesti keeles)

Toiduhügieeni 5 AK H koolitus, baaskoolitus (eesti keeles)

Koolituse aeg
14.10.2022
Koolituse hind
54 €
Asukoht
Internetis

Lisainfo

Koolituse tutvustus ja käsitletavad teemad

1) toiduhügieen ja toiduhügieeni põhimõtted;

2) toiduhügieen ja mikroorganismid ning nende kasvu ja paljunemist mõjutavad tegurid;

3) toidumürgistus ja toiduainete kaudu levivad haigused, toidumürgistused, -infektsioonid;

4) toidu saastumine ja toidu füüsikaline, keemiline ja mikrobioloogiline saastumine ja selle vältimine;

5) toidu säilitamine ja toidu säilitamise viisid ja tingimused ning temperatuuri kontroll;

6) käitlemisettevõtte struktuur, tehnoloogia ja seadmed;

7) toiduhügieen ja puhastamine ja desinfitseerimine;

8) toiduhügieen ja kahjuritõrje;

9) toiduhügieen ja isiklik hügieen;

10) enesekontrolli põhimõtted;

11) toitu käsitlevad õigusaktid;

12) toitu käitleva töötaja kohustused ja vastutus toiduhügieeninõuete täitmise eest vastavalt tööülesannetele;

13) toidualane teave, toitumisalane teave, märgistamine

14) test

Lektorid

Greenclean OÜ

Koolituse ajakava

Algus: 9.15
Lõpp: 12.45
5 AK H
Microsoft Teams online keskkonnas

Sihtgrupp

Toidukäitleja, toitu käitleva ettevõttega seotud isikud, lasteaiakasvatajad, kokad, kokaabid, ettekandjad, stjuuardessid; restorani-kohvikutöötajad, kes peavad oskama andma toidualast teavet jt

Registreeru koolitusele