Avaleht / Huvikursused / Jaapani köök (alates 10 inimest grupis, hind inimese kohta)

Jaapani köök (alates 10 inimest grupis, hind inimese kohta)

Koolituse aeg
Aastaringselt
Koolituse hind
30 €
Asukoht
Kliendile sobivas asukohas, Tallinn ja lähiümbrus, Harju
Koolitaja
SUSHIMON

Lisainfo

Koolituse tutvustus ja käsitletavad teemad

Jaapani kogemusega Sushimoni peakokk Maria Lilje jagab nippe koduseks toiduvalmistamiseks, räägib oma seiklustest Jaapanis, jaapanlastest ja koos valmistatakse mitmeid põnevaid Jaapani roogi.

Teemad:
Jaapani köögi tutvustus
Ajalugu, kujunemine, toorained
Jaapanlaste toitumisharjumused
Etikett
Välismõjutused

Menüü:
Sushivalik
Kitsune udon (nuudliroog)
Okonomiyaki (jaapani pannkokk kapsa ja mereandidega)
Oyakodon (kana ja muna hautis riisiga)

Lisaks pakutakse koolitusel osalejatele ka aperitiiviks umevilja veini kokteili / calpico limonaadi, misosuppi, magustoiduks matcha toorjuustu-kohupiimakooki azukiubadega ja rohelist genmaicha teed.

Lektorid

Jaapanis haritud professionaalne kokk Maria Lilje

Koolituse ajakava

Koolitus kestab kokku 3-3.5h

Sihtgrupp

Kokandushuvilised inimesed igas vanuses.

Registreeru koolitusele